Tijdens het festival zijn er diverse prijzen te winnen! Op deze pagina zetten we ze voor je op een rijtje, maar houd ook vooral onze socials in de gaten! Let op: uiteindelijke winnaars maken we bekend via deze site en als openbaar bericht op onze socials. Wij zullen je niet persoonlijk benaderen via een privébericht om eventuele nepacties te voorkomen.

In de weken voorafgaand aan het Kinderboekenfestival heb je kans om Dropje te spotten in Doetinchem! Wanneer je een foto deelt op Instagram met de hashtag #spotjedropje #kinderboekenfestivaldoetinchem dan maak je kans op een leuke prijs! Natuurlijk rijdt Dropje ‘mono’ en is het een goed idee om alleen Dropje vast te leggen als bijrijder of wanneer Dropje ergens staat geparkeerd.

Wil je graag creatief aan de slag? Show dan je Street Art talent met stoepkrijt op 25 en 26 mei!! In de Boliestraat kun je je eigen boekomslag ontwerpen. Hier valt een prijs mee te winnen!

De kinderen mogen starten bij een activiteit en locatie naar keuze, daar kunnen zij vervolgens een stempelkaart krijgen. Op de stempelkaart komt een QR-code met een link naar het programma van die dag. Zo kan iedereen makkelijk zien wat er te doen is. Per locatie kunnen de kinderen een stempel krijgen. De kaart (vol of niet vol) kan voor 8 juni worden ingeleverd bij de bibliotheek of Meester Mokka. Zo maak je kans op een leuke prijs!

Op 25 en 26 mei kun je Wally zoeken in de binnenstad van Doetinchem!! Deze speurtocht kun je ophalen bij Meester Mokka.

Voor de echte speurneuzen! Op 25 en 26 mei kun je in de bibliotheek een speurtocht doen!

Scroll naar boven