De kinderen mogen starten bij een activiteit en locatie naar keuze, daar kunnen zij vervolgens een stempelkaart krijgen. Op de stempelkaart komt een QR-code met een link naar het programma van die dag. Zo kan iedereen makkelijk zien wat er te doen is. Per locatie kunnen de kinderen een stempel krijgen. De kaart (vol of niet vol) kan voor 8 juni worden ingeleverd bij de bibliotheek of Meester Mokka. Zo maak je kans op een leuke prijs!

De voorstelling van Paul van Loon zal plaatsvinden in het Amphion Theater, Hofstraat 159. In de zaal zijn 300 plekken beschikbaar, wil je erbij zijn? Reserveer dan hier je kaarten!! Om zoveel mogelijk kinderen een kans te geven om erbij te zijn is er een maximum van 4 kaarten per boeking. Kinderen hebben alleen onder begeleiding toegang tot de zaal.

Info t.a.v. de voorstelling: Wat weinig mensen weten, is dat Paul van Loon niet alleen een begenadigd kinderboekenschrijver is, maar ook geweldig leuke liedjes schrijft, én componeert! Hij begeleidt zichzelf op gitaar en wij begeleiden hem dan weer. We brengen een uitbundig, maar soms ook een klein beetje eng en spannend muziekprogramma, waarbij gedanst en meegezongen wordt. Maar ook wordt er geboeid geluisterd, wanneer Paul voorleest uit zijn werk. Leesbevordering is sowieso een belangrijk thema, dat op een vrolijke manier over het voetlicht wordt gebracht.

Kom je met de auto naar het Kinderboekenfestival? Dan moet je op zaterdag rekening houden met parkeerkosten. We adviseren je om op de fiets te komen. Bij de bibliotheek is er voldoende ruimte voor je fiets, maar er zijn ook bewaakte fietsenstallingen.

Met dank aan Binnenstadbedrijf Doetinchem kun je met de hop-on-hop-off-shuttle van locatie naar locatie worden gebracht!

De hop-on-hop-off-shuttle is op beide dagen van 12.00 – 17.00 uur beschikbaar.

Scroll naar boven