Paul van Loon 6+ (VOL)

Wat is er te doen?

UPDATE: Jullie hebben je massaal ingeschreven! De voorstelling zit vol!

Paul van Loon, de schrijver van o.a. Dolfje Weerwolfje, heeft een ‘kinderboekenband’.
Hij brengt met band zijn muzikale lezing over zijn kinderboeken gecombineerd met popmuziek naar Amphion theater op zondag. Paul vindt het belangrijk dat kinderen (leren) lezen met plezier en dat het niet altijd ‘schools’ hoeft te zijn. Dat het ook gezellig en knus kan zijn, thuis op de bank of voor het slapen gaan.

In de zaal zijn 300 plekken beschikbaar, wil je erbij zijn? Reserveer dan hier je kaarten!! Om zoveel mogelijk kinderen een kans te geven om erbij te zijn is er een maximum van 4 kaarten per boeking. Kinderen hebben alleen onder begeleiding toegang tot de zaal.

Info t.a.v. de voorstelling: Wat weinig mensen weten, is dat Paul van Loon niet alleen een begenadigd kinderboekenschrijver is, maar ook geweldig leuke liedjes schrijft, én componeert! Hij begeleidt zichzelf op gitaar en wij begeleiden hem dan weer. We brengen een uitbundig, maar soms ook een klein beetje eng en spannend muziekprogramma, waarbij gedanst en meegezongen wordt. Maar ook wordt er geboeid geluisterd, wanneer Paul voorleest uit zijn werk. Leesbevordering is sowieso een belangrijk thema, dat op een vrolijke manier over het voetlicht wordt gebracht.

Scroll naar boven